ÇORUM / MERKEZ - Bilge Kağan Anadolu Lisesi

Bilge Kağan Anadolu Lisesi e-twinning projesi: “E Safety Heroes”

Bilge Kağan Anadolu Lisesi e-twinning projesi :“E Safety Heroes”

Bilge Kağan Anadolu Lisesi proje çalışmalarına devam ediyor. “E Safety Heroes” adlı projenin kurucusu okulumuz İngilizce öğretmeni Seher  ALTAN METİN ve ortak kurucusu  Azerbeycan’dan  Semira BABAYEVA öncülüğünde yürütülen projeye Türkiye, Azerbeycan,ve Romanya’dan toplam 11 okul katılıyor. 12/B dil sınıfı öğrencileri “E Safety Heroes” adlı proje çalışmalarını sürdürüyor.

Üç farklı ülkenin katıldığı projenin amacı; öğrencilerde sosyal medya bilincini geliştirmek, web 2.0 kullanım becerilerini geliştirmek, okuma, anlama, yazma, dinleme becerilerini bir üst seviyeye taşımak, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, İletişim, özgüven becerilerini geliştirmek, işbirliği becerilerini arttırmak ve  kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirebilmektir.

20-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 21:48 - Görüntülenme: 96