ÇORUM / MERKEZ - Bilge Kağan Anadolu Lisesi

BİLGE KAĞAN MTAL/AL OKUL SERVİS İHALESİ

2022-2023 ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI
OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 23/09/2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.
OKULUMUZA TAŞIMA YAPMAK İSTEYEN SERVİS ARAÇLARININ ŞARTNAMEYE UYGUN OLARAK TİTİZLİKLE TAŞIMA YAPACAKLARDIR. İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI GERÇEK/TÜZEL KİŞİLERE DUYURU

2022-2023 ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI

2022-2023 Eğitim Öğretim yıllarında geçerli olmak üzere 1 (bir) eğitim yılı İçin Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bilge Kağan Anadolu Lisesi Taşımacıyı Tespit Komisyonu olarak, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5. maddesi 3. fıkrası ve 7. maddesi uyarınca 'Okul Servis Taşıması İşi ihalesi 23/09/2022 tarihinde Saat: 10.00 'da Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Şartname dosyası Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünden ücretsiz teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif iletme Usulü ile tekliflerini okul "Taşımacıyı Tespit Komisyonuna" 23/09/2022  günü Saat 09.00 'a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Ahmet DOĞAN

Okul Aile Birliği Başkanı