ÇORUM / MERKEZ - Bilge Kağan Anadolu Lisesi

OKULUMDA YAŞIYORUM/ I LİVE İN MY SCHOOL PROJE SERGİSİ

Bilge Kağan Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Latif LAFCI'nın yürüttüğü Okulumda Yaşıyorum/ I Live İn My School adlı e- twinnig projesinde sona gelindi.

OKULUMDA YAŞIYORUM/ I LİVE İN MY SCHOOL PROJE SERGİSİ

Okulumuzda “I Live İn My School” proje sergisi düzenlendi. Sergi öncesi Bilge Kağan Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Latif LAFCI projede emeği geçenlere teşekkür konuşması yaptı. Çok sayıda idareci, öğretmen ve öğrencinin katıldığı sergiye büyük bir ilginin olduğu gözlemlendi. Projede görev alan Buğra Anıl ÖZTÜRK, Çağlar KÖLE ve Tuna ERTUNÇ proje sergisinde aktif rol alıp ziyaretçilere proje kapsamında yapılanları tanıttı.

02-05-202402-05-202402-05-202402-05-2024

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 14:47 - Görüntülenme: 27