ÇORUM / MERKEZ - Bilge Kağan Anadolu Lisesi

May

Bilge Kağan Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Latif LAFCI'nın yürüttüğü Okulumda Yaşıyorum/ I Live İn My School adlı e- twinnig projesinde sona gelindi.

Şbt

Bilge Kağan Anadolu Lisesi e-twinning projesi :“E Safety Heroes”

Okulumda Yaşıyorum/ I Live İn My School adlı e- twinnig projesi

Bilge Kağan Anadolu Lisesi e-twinning projesi

Bilge Kağan MTAL/AL “100. yıl etkinlikleri’

100. Yıl etkinlikleri: Anıtkabir Gezisi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul kıyafetleri

Tem

Okulumuz Gezi İnceleme ve turizm kulübü tarafından 27 Mayıs Cumartesi günü Kapadokya yöresine gezi düzenlenmiştir.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM(ÇEDES) PROJESİ KAPSAMINDA YAPMIŞ OLDUKLARI ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Nis

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında öğrencilerimizin yapmış oldukları çevre temizliği.

Nis

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası etkinlikleri…

27 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası nedeniyle okulumuzda “Şiir Söyleşisi ve Kitap Sergisi” düzenlendi.

Şbt

Deprem bölgesinde bulunan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya Doğanşehir'de depremden etkilenen bölgelerde inceleme yaparak vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.